1 Gram Goud Spaarplannen

De 1 gram goud spaarplannen bieden natuurlijk een aantal voor- en nadelen. Het is van belang om hier goed van op de hoogte te zijn en op die manier een hoop geld te kunnen verdienen aan het goud. De 1 gram goud spaarplannen bieden namelijk wel degelijk de mogelijkheid om te verdienen aan het goud. Het is aan de andere kant wel lastig om snel veel geld te verdienen aan de 1 gram goud spaarplannen, aangezien men natuurlijk met relatief kleine bedragen werkt. De spaarplannen werken daarbij aan de andere kant wel heel eenvoudig en kunnen mensen op die manier in staat stellen om zonder veel moeite geld te gaan verdienen. De 1 gram goud spaarplannen werken in principe namelijk precies hetzelfde als een regulier spaarplan, waardoor het niet nodig is om op de hoogte te zijn van allerlei verschillende tactieken en strategieën, die men bijvoorbeeld kent van de beurs en waarmee men allerlei jonge mannen aan het werk ziet die om het hardst schreeuwen. De 1 gram goud spaarplannen werken heel erg eenvoudig en door simpelweg een spaarplan af te sluiten kan men gaan beginnen met de investering. Vanaf dat moment zal er bijvoorbeeld iedere maand een bepaald bedrag over worden gemaakt naar de aanbieder. De aanbieder van de 1 gram goud spaarplannen zal van dat geld vervolgens goud aankopen. Men wordt eigenaar van het goud en investeert op die manier eigenlijk, zonder dat men hier verder iets van zal merken of tijd aan kwijt is. Op die manier kan dus eigenlijk iedereen investeren in het goud en is het helemaal niet moeilijk. De 1 gram goud spaarplannen zijn er daarbij dan ook vooral voor de beginnende investeerders. Mensen die nog maar weinig ervaring hebben met de verschillende mogelijkheden om te investeren kunnen er op deze manier gewoon eens kennis mee maken, zonder direct een hoop risico te lopen. De 1 gram goud spaarplannen maken daarbij namelijk gebruik van een relatief klein bedrag. Dit betekent aan de ene kant dat men misschien niet direct de gigantisch grote bedragen kan gaan verdienen, maar aan de andere kant brengt het ook relatief weinig risico met zich mee en komt men niet snel in de problemen. De 1 gram goud spaarplannen brengen aan de andere kant wel relatief hoge kosten met zich mee. Dit heeft te maken met het feit dat het de vaste kosten zijn die de kleine hoeveelheid goud wat duurder maken, waardoor het iets langer zal duren voordat men een netto rendement kan gaan maken. Desalniettemin bieden de 1 gram goud spaarplannen natuurlijk een mooie kans om een netto rendement te gaan maken, aangezien het goud daar erg goed geschikt voor is. Zeker nu een groot aantal deskundigen verwacht dat de prijs verder op zal lopen kan men veel geld verdienen.

Bbeginnende investeerders

De 1 gram goud spaarplannen zijn er dus vooral voor de beginnende investeerders. Mensen die eigenlijk nog helemaal geen ervaring hebben met het kopen van goud of het investeren in het algemeen kunnen er op deze manier namelijk heel voorzichtig kennis mee maken en er op die manier als het ware inrollen. De 1 gram goud spaarplannen zorgen er namelijk voor dat men eigenlijk helemaal geen kennis nodig heeft van de verschillende methoden om een investering te kunnen doen. De spaarplannen werken precies hetzelfde als een reguliere spaarrekening, waardoor men eigenlijk alleen maar hoeft te kiezen hoe vaak er een gram aangekocht zal worden. De 1 gram goud spaarplannen zullen vervolgens helemaal vanzelf werken, waardoor het zelfs niet nodig is om daar op te blijven letten of ervoor te zorgen dat het spaarplan op de juiste manier zal werken. Door simpelweg iedere maand wat goud aan te laten kopen kan men een mooi kapitaal bij elkaar sparen. De 1 gram goud spaarplannen zijn op die manier uitstekend geschikt voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met het doen van een investering, maar wel graag wat meer willen verdienen dan met hun spaarrekening die over het algemeen maar erg weinig op zal leveren.

Klein bedrag

De 1 gram goud spaarplannen werken met een klein bedrag per maand, waardoor het helemaal niet nodig is om meteen duizenden euro’s in te zetten en op die manier een grote investering te doen. Dit heeft natuurlijk opnieuw te maken met het feit dat veel beginnende investeerders gebruik maken van de 1 gram goud spaarplannen. Zij hoeven op deze manier niet direct een grote investering te doen en hebben zo de mogelijkheid om eigenlijk heel rustig aan te beginnen en niet direct een hoop risico te nemen. Zo kunnen ze nog niet de hoofdprijs verdienen, maar kunnen ze ook weinig verliezen.

Relatief hoge kosten

De 1 gram goud spaarplannen brengen aan de andere kant wel relatief hoge kosten met zich mee. Dit komt door het feit dat een handelaar altijd een bepaald deel aan vaste kosten zal rekenen. Aangezien deze kosten bij de 1 gram goud spaarplannen maar kunnen worden verdeeld over 1 gram is de prijs per gram voor het goud een stuk hoger dan bijvoorbeeld bij de spaarplannen waarbij men 100 gram goud aankoopt. Dit is het nadeel van de kleinste vorm van het spaarplan, al is dit natuurlijk iets waarvoor men aan de andere kant een hoop veiligheid terug zal krijgen.

Rendement

De 1 gram goud spaarplannen kunnen net als de andere spaarplannen natuurlijk gemakkelijk een hoop rendement opleveren. Wanneer de prijs van het goud verder door zal blijven stijgen kan men op die manier heel eenvoudig geld verdienen, zonder dat het nodig is om hier direct veel mee bezig te zijn of er een hoop geld aan uit te geven. Aan de andere kant is het wel van belang om te begrijpen dat men eerst de kosten van het goud terug dient te verdienen. Hierdoor zal men met de 1 gram goud spaarplannen op een wat later moment een netto rendement gaan maken.